Pomožte petržalským deťom vyhrať !

Pomôžme našim deťom bezplatne pravidelne športovať!

Naša mestská časť prihlásila projekt „Petržalka v pohybe“ do grantovej výzvy Nadácie SPP v kategórii SPPoločne pre ľudí, oblasť – šport.
Projekt postúpil do ďalšieho kola, z ktorého vyjdú víťazi.
Pomôžme spoločne, aby Petržalka vyhrala. V tejto fáze potrebuje silnú elektronickú podporu.

Ako postupovať?
Princíp je jednoduchý. Stačí ak na webovej stránke http://www.sppolocne.skvyhľadáte projekt „Petržalka v pohybe“ a kliknutím zahlasujete zaň. Verejné online hlasovanie za najprínosnejší projekt sa spúšťa už tento piatok 13. júla 2012!!!
Poproste aj svojich priateľov a známych, kdekoľvek na svete, aby aj oni podporili petržalský projekt – každý hlas zaváži.

Čím viac nás bude, tým väčšia je šanca, že projekt „Petržalka v pohybe“ získa od Nadácie SPP peniaze na bezplatné športovanie našich detí 1. až 4. ročníka základných škôl.

Súpermi Petržalky je ďalších takmer 120 projektov z celého Slovenska, my bojujeme za našich okolo 700 detí a ďalšie stovky rodičov, kamarátov a súrodencov.

Elektronické hlasovanie potrvá do 19. augusta. Víťazov Nadácia SPP zverejní 23. augusta 2012.

O čom je projekt Petržalka v pohybe?
O pravidelnom a bezplatnom športovaní a pohybovej zručnosti žiakov prvého stupňa z našich 11 základných škôl a jednej ZŠ v Rusovciach počas školského roka, o spoločnom športovaní detí so svojimi rodičmi i o kvalitnom využití voľného času. Krúžková činnosť detí bude zameraná na behy, skoky, štafety, prácu s loptou a vybíjanú. Projekt má počas roka 4 veľké športové stretnutia: „Olympijský festival detí a mládeže“, „Mikulášske športové stretnutie“, „Veľkonočné športové stretnutie“ a „Stretnutie pri príležitosti MDD“.

Kliknutím na internete vyhrajme peniaze na športovanie našich detí!

web od 2day