Vyhlásenie starostu Bajana k voľbám

Vážení Petržalčania,

výsledky sobotňajších komunálnych volieb a môj volebný výsledok prijímam s vďakou a pokorou. Opätovné zvolenie obyvateľmi Petržalky vnímam ako piatu skúšku správnosti. Prvé víťazstvo môže byť výsledkom ohurujúcich predvolebných sľubov. Každé ďalšie je však prejavom spokojnosti s výsledkami práce.

Napriek tomu, že v samospráve aktívne pôsobím dlhé roky, musím konštatovať, že táto predvolebná kampaň bola mimoriadne štvavá a zo strany niektorých protikandidátov prichádzali podpásovky, ktoré boli v príkrom rozpore s férovým volebným súbojom. Aj preto vnímam svoj výsledok ako nesúhlas Petržalčanov s takýmto štýlom práce a volanie po konštruktívnom a pozitívnom prístupe.

Som presvedčený, že úspech samosprávy je v jej schopnosti viesť s obyvateľmi permanentný konštruktívny dialóg. Obyvateľom Petržalky preto garantujem, že aj naďalej bude náš miestny úrad otvorený nápadom, názorom a návrhom verejnosti. Aj naďalej budeme pri rozhodnutiach sledovať princíp dobrej správy vecí verejných pre dobrý život Petržalčanov.

Ďakujem každému voličovi za prejavenú dôveru. Aj naďalej však budem starostom pre všetkých obyvateľov. Vďaka podpore voličov môžem konštatovať, že spoločne budeme pokračovať ďalej.

Vladimír Bajan,
starosta

web od 2day