Dali sme si opätovné rande s Naším Mestom

Dňa 08.06.2018 sa Stredisko sociálnych služieb Petržalka opäť, už po šiestykrát, zapojilo do najväčšieho podujatia firemného dobrovoľníctva Naše mesto 2018 pod záštitou Nadácie PONTIS. Dobrovoľnícke podujatie pod názvom „Dnes mám rande s Naším Mestom“ sme tento rok realizovali v Zariadení opatrovateľskej služby na Mlynarovičovej 23. Jasným cieľom celej akcie bolo pomôcť skrášliť, vyčistiť a spríjemniť vonkajšie prostredie záhrady zariadenia, v ktorom trávia veľa oddychového času naši obyvatelia.

Do dobrovoľníckej aktivity sa prihlásilo 24 dobrovoľníkov z firiem: Tatrabanka, a.s., The Capital Markets Company Slovakia, s.r.o. a Johnson Contorls International, s.r.o. Dobrovoľníci vyzbierali nečistoty, pohrabali a pokosili trávnik. Atraktivitu vyčisteného trávnika umocnilo posadenie kvitnúcich veľkolistých hortenzií. K dobrovoľníkom sa pridali i zamestnanci Strediska, ktorí spolu s dobrovoľníkmi pomohli skrášliť, vyčistiť areál vysadením nových kvetín, vyčistením záhradných záhonov, vyčistením chodníkov a položením zámkovej dlažby k záhradnému domčeku.

Čas obeda prerušil pracovné nasadenie a po chutných grilovaných kuriatkach a sladkých koláčikoch sme pokračovali v začatej práci. Výsledok je nádherný – čisto, vôňa čerstvo pokosenej trávy a spokojnosť všetkých nás i keď príjemne unavených.

Touto cestou Stredisko sociálnych služieb Petržalka vyslovuje úprimné poďakovanie všetkým zúčastneným dobrovoľníkom ako aj všetkým ostatným, ktorí danú akciu podporili. Už teraz sa tešíme na opätovné stretnutie na akcii Naše Mesto 2019, ktoré predpokladá ďalšie skrášlenie prostredia, v ktorom žijú naši obyvatelia odkázaní na našu pomoc, čím im spríjemníme chvíle oddychu v peknom prostredí.
Fotogalériu nájdete TU.

web od 2day