Nultý ročník podujatia Komunitný život v Petržalke na Nobelovom námestí úspešne za nami

Prostredníctvom nultého ročníka nášho nového podujatia Komunitný život v Petržalke | NOBELKO sa Nobelovo námestie v posledný deň školského roka 2020/2021 rozžiarilo viacerými vystúpeniami.

Na obľúbenom petržalskom námestí vystúpili Cirkuskus, Divadlo zo šuflíka a Divadlo SpozaVoza. Kreatívne sa mohli deťúrence vyžiť pri výtvarnom workshope Kultúrnych zariadení v Petržalke a v stánku Materského Centra Budatko.

Vedomosti o recyklovaní si rozšírili vďaka kolegom z Miestneho úradu Petržalka v rámci projektu #spolocneEKO a do sveta príbehov sa ponorili vďaka kolegyniam z Miestnej knižnice Petržalka. Stať sa mohli aj stredovekými rytiermi zo združenia Gaston alebo členmi Múzea petržalského opevnenia, ktorí všetkým zúčastneným prezradili viac o druhej svetovej vojne či dobových zbraniach.

 

Naši najmenší tiež bližšie spoznali prácu DHZo Bratislava – Petržalka a Mestskej polície Bratislava, pričom pozornosť si získal aj traktor nášho oddelenia správy verejných priestranstiev. V neposlednom rade bol súčasťou programu aj workshop združenia Krásy terasy, na ktorom sme spoločne zbierali vaše názory práve na budúcu podobu Nobelovho námestia.

Ďakujeme všetkým, ktorí ste nám pomohli vykúzliť nezabudnuteľný zážitok a úsmevy na tvárach našich/vašich detí a tiež všetkým, ktorí ste sa prišli zabaviť spolu s nami.

Do diskusie o budúcnosti Nobelka môžete prispieť aj vy, stačí pár klikov v dotazníku, ktorý nájdete na www.NOBELOVONAMESTIE.sk. A za obedné občerstvenie počas ďalšieho horúceho dňa ďakujeme McDonald’s EINPARK.

web od 2day