Petržalka po novom pomôže aj cez Messenger na svojom webe

Mestská časť Bratislava-Petržalka prichádza s ďalším komunikačným vylepšením smerom k obyvateľom mestskej časti a návštevníkom webovej stránky.

Po kliknutí na www.PETRZALKA.sk v pravom dolnom rohu po novom nájdete integrovanú četovaciu aplikáciu Messenger. Keďže nám cez Facebook otázky a podnety posielate už dávno, rozhodli sme sa vám tento proces ešte o jeden krok uľahčiť. Veríme, že aj toto vylepšenie oceníte a že sa vďaka nemu dostanete k potrebným tlačivám, návodom či zmluvám opäť o čosi skôr.

Zároveň vám ďakujeme za strpenie. Na správy cez náš WhatsApp, Messenger či e-mail podnety@petrzalka.sk, ako aj komentáre na sociálnych sieťach Facebook, Instagram, LinkedIn a v našich profiloch vo vyhľadávaní a mapách od Google či v projekte Odkazprestarostu.sk sa snažíme odpovedať čo najskôr. Ideálne v priebehu pár hodín. Žiaľ, nie vždy je to v našich silách.

Ak teda budete mať pocit, že práve tá vaša otázka či podnet nepočkajú ani sekundu, prosíme, neváhajte nás kontaktovať telefonicky. Naše čísla nájdete TU. Ďakujeme, že sa zaujímate o veci verejné spolu s nami.

web od 2day