Prvý ročník súťaže o najkrajšie predzáhradky má svojich víťazov

Svojím hlasovaním ste rozhodli. S takmer 900 hlasmi ste za najkrajšiu predzáhradku tejto sezóny zvolili tú na Ševčenkovej ulici. A zaslúžene – predzáhradka sa rozkladá na viacerých miestach, preto ju ani nebolo možné zachytiť celú na jednu fotografiu. V čase našej návštevy rozvoniavala pestrofarebnými ružovými kríkmi, čím vytvorila príjemnú oázu medzi panelákmi a tunajším parkoviskom.

Na druhom mieste sa s počtom lajkov viac ako 600 umiestnila predzáhradka na Hrobákovej ulici, tretiu priečku obsadila zas tá na Fedinovej ulici, ktorej dalo palec hore vyše 500 obyvateľov. Víťazom srdečne GRATULUJEME a všetkým vám, ktorí ste sa zapojili do hlasovania, veľmi pekne ĎAKUJEME.

Tvorcov víťazných predzáhradiek bude v najbližších dňoch kontaktovať oddelenie životného prostredia s bližšími informáciami. Zároveň budeme žrebovať jedného z vás, ktorý prispel jednému z troch víťazov svojím lajkom, aby si u nás vyzdvihol malý darček.

Poďakovanie však patrí všetkým – zapojeným aj nezapojeným, ktorí vďaka svojej šikovnosti a trpezlivosti skrášľujú vo svojom voľnom čase našu Petržalku. Opäť ste ukázali, že vám na okolí, v ktorom žijete záleží a preto sa už teraz tešíme na druhý ročník súťaže.

web od 2day