Získajte financie na svoj projekt vďaka komunitným grantom od Veolie

Záleží vám na prostredí, v ktorom žijete a máte nápad, ako prispieť k jeho zveľadeniu? Zabojujte za svoj projekt a získajte peniaze na jeho realizáciu.

Tentokrát vám v tom môže pomôcť Nadácia Veolia Slovensko, ktorá doposiaľ podporovala zmysluplné projekty najmä formou zamestnaneckých grantov. Pri príležitosti 15. výročia svojho vzniku však otvorila nový fond s názvom Komunitné granty, ktorý je určený pre širokú verejnosť, neziskové organizácie, športové kluby či školské zariadenia.

Skvelou správou je, že ako prvé sa môžu zapojiť práve projekty z Petržalky. Žiadosti môžu posielať jednotlivci – fyzické osoby s trvalým pobytom v našej mestskej časti alebo organizácie so sídlom v Bratislave, pričom ich projekty sa musia týkať Petržalky. Mali by sa viazať predovšetkým na komunity a oblasti vzdelávania či životného prostredia alebo podporu športujúcej mládeže. Grantovú prihlášku nájdete TU a nezabudnite, že projekty je možné prihlásiť najneskôr do 30. septembra.

Veolia nemá pre tento grant určený žiadny finančný limit na ten-ktorý projekt ani povinnosť spolufinancovania. Všetko tak bude závisieť od konkrétnych projektov a rozhodnutia hodnotiacej komisie. Každopádne, vzhľadom na komunitný zámer a veľkosť financovania v už existujúcej schéme pre projekty ich zamestnancov hovoríme zväčša o jednotkách tisíc eur.

web od 2day