Komunitná akcia na Kopčanoch s cieľom zatraktívniť miestne ihrisko

Piatok trinásteho patril OZ Ulita, Kopčanom a ich komunite.

V piatok 13. augusta sa v Petržalke odohrala ďalšia príjemná komunitná akcia Potulnej galérie v Bratislave na Kopčianskej, ktorú tentokrát zorganizovali priatelia z občianskeho združenia Ulita v spolupráci s Potulnou galériou a Curatorial Studies Institute. Ich cieľom bolo najmä zatraktívnenie miestneho športového ihriska pre mládež v sprievode grafitti umelcov, no malí i veľkí si mohli v neformálnej atmosfére vychutnať aj rôzne hry a príjemnú hudbu.

 

 

Na podujatí nechýbal ani náš starosta Ján Hrčka, ktorý s garantkou programov Ulity Petrou Hricovou prediskutoval možnosti zveľadenia samotného ihriska a jeho okolia o bicyklové stojany, koše či lavičky. Keďže sa zúčastnili aj kolegovia z Magistrátu hlavného mesta, v ktorého správe je väčšina tamojších pozemkov, veríme, že v dohľadnej dobe sa môžu obyvatelia a návštevníci našej mestskej časti tešiť na ďalšie užitočné novinky a vylepšenia.

My sa zase tešíme, že aj vďaka podpore našej samosprávy to v Kopčanoch naozaj žije. A najmä, ešte raz ďakujeme priateľom z Ulity za pozvanie a ich každodennú tvrdú prácu a úsilie, ktoré nezištne venujú našim deťom a mládeži.

web od 2day