Nemocnica na Antolskej hľadá brigádnikov, ktorí pomôžu s testovaním

Univerzitná nemocnica Bratislava pripravuje otvorenie ďalšieho odberového miesta na štátne antigénové (Ag) testovanie za jednotný poplatok 5 EUR/TEST.

Okrem nemocnice na Kramároch, v ktorej už funguje denne od 7:30 do 15:30 a o ktorom sme vás už informovali, by malo byť odberné miesto zriadené aj v ich Nemocnici sv. Cyrila a Metoda na Antolskej ulici v Petržalke.

Našu samosprávu veľmi teší, že týmto by sa Ag testovanie stalo omnoho dostupnejším aj pre všetkých obyvateľov a návštevníkov najväčšej mestskej časti na Slovensku. O to viac ďakujeme zdravotníkom z najväčšej slovenskej nemocnice za ich opätovnú pomoc a snahu o rýchlu reakciu aj na viaceré podnety od vás, ktoré ste nám v posledných dvoch dňoch zaslali. Teraz však prosíme o niečo my vás, pretože priatelia z Antolskej hľadajú pomocníkov.

ADMINISTRATÍVNI BRIGÁDNICI V NEMOCNICI:
mzdové podmienky: 5 EUR/hodina (brutto)
náplň práce: výber poplatkov za Ag testovanie a administratíva
pracovná doba: od 7:30 do 15:30 sedem dní v týždni
predpoklady a zručnosti: skúsenosti v oblasti práce s ľuďmi a práca s PC (podmienka), dobré komunikačné schopnosti, bezúhonnosť a spoľahlivosť
Viac informácií: Mgr. Andrea Földváryová na čísle 0908 035 869

Vopred vám ďakujeme za šírenie tejto správy mestu a svetu. O prípadnom úspechu náboru brigádnikov a s ním spojeným úspechom otvorenia ďalšieho odberného miesta v nemocnici na Antolskej vás budeme, ako vždy, informovať v nasledujúcich dňoch. Ste skvelí.

web od 2day