Tretia fáza kosby takmer na konci, pokračujeme aj s nevyhnutnými orezmi

Do konca roka prebehnú ešte dve fázy kosby.

Kolegovia z oddelenia správy verejných priestranstiev pokračujú v načatých prácach aj v septembri.

Aktuálne finišujú s treťou fázou kosby – tá je takmer na konci, posledné úpravy v rámci nej vykonávajú naši ruční kosci. Do konca roka prebehnú ešte dve fázy kosenia.

Naši kolegovia pokračujú aj s nutnými orezmi petržalskej zelene a drevín. Výsledkom je krajší parčík na Námestí hraničiarov, kde orezali 20 stromov a ďalšie sa zostrihu dočkajú počas piatku. Doplníme tiež, že finančne náročnejšia úprava Námestia hraničiarov by mohla byť uskutočnená už na jar budúceho roka. Dovtedy sa naši kolegovia budú snažiť o pravidelnejšiu údržbu z hľadiska čistoty a poriadku a taktiež údržby drevín a záhonov.

Nezaháľame ani s čistením ulíc – pracovníkov oddelenia správy verehných priestranstiev ste mohli vo štvrtok pri tejto činnosti stretnúť na Jungmannovej, Furdekovej, Osuského či Gessayovej.

Pri starostlivosti o verejné priestranstvá a budovy nám veľmi pomáhajú i podnety od vás, obyvateľov a návštevníkov Petržalky, ktoré nám môžete aj ďalej posielať na e-mail podnety@petrzalka.sk či cez mobilné aplikácie WhatsApp a Messenger. Vopred vám ĎAKUJEME, že sa staráte spolu s nami. Viac informácií nájdete TU. 

web od 2day