Vdýchnite život petržalským projektom

Hlasujte v programe Nadácie Veolia.

Pri príležitosti 15. výročia svojho vzniku zriadila Nadácia Veolia program Komunitných grantov. Prostredníctvom nich sa snaží podporovať neziskové organizácie, športové kluby, školské zariadenia či širokú verejnosť v prospešných aktivitách.

O získanie grantu mohli v prvom kole zabojovať jednotlivci alebo organizácie z Petržalky, ktorých teplom a vodou zásobuje práve spoločnosť Veolia Energia Slovensko, a. s. Témy si uchádzači vyberali rôzne – od podpory vzdelávania, komunity či športu až po životné prostredie.

Z množstva úžasných projektov spoločnosť vybrala TOP 5, ktoré majú šancu získať Komunitný grant. A pomôcť im môžete aj vy svojím hlasom. Stačí si vybrať jedného favorita a do komentára pod príspevkom na Facebooku Veolia Slovensko napísať jeho číslo. NEZABUDNITE, že hlasovať je možné len do 𝟑𝟏. 𝐨𝐤𝐭𝐨́𝐛𝐫𝐚!

Ktorý projekt najviac oslovil práve vás?

  • Ochrana a podpora biodiverzity v urbánnom prostredí prostredníctvom zlepšovania hniezdnych možností Dážďovníka obyčajného (Apus apus) v Bratislave-Petržalke, Judr. Phdr. Branislav Kadlečík.
  • Enviroučenie hrou, Základná škola Lachova.
  • Vianočne, tradične, nevšedne, zábavne – no stále spoločne, OZ KASPIAN / Marína Bartoňová.
  • Gymnastika – základný šport pre všetkých, ŠK JUVENTA Bratislava.
  • Vdýchnime život Hrobákovej, Materské Centrum Budatko.

ĎAKUJEME, že vám na kvalite života v Petržalke záleží spolu s nami.

 

web od 2day