Zlatá svadba aj na petržalskej matrike

Láska hory prenáša. A v prípade dvoch Petržalčanov, Jozefa a Evy, je to rozhodne pravda.

Ako je už zvykom, naša matrika je svedkom mnohých príjemných udalostí v životoch Petržalčanov. Okrem sobášov a uvítaní novorodencov ponúka aj možnosť obnovy manželských sľubov.

Pri príležitosti 50-tich rokov manželského života, označovaných aj ako zlatá svadba, si tak svoje áno po druhý raz povedali aj sympatickí manželia Jozef a Evka.

 

 

Dojatie, vrátane všetkých prítomných, bolo o to väčšie, že celú slávnosť zorganizovali potajomky ako prekvapenie ich dcéry, ktoré pod zámienkou návštevy výstavy doviedli staronových mladomanželov do nášho Cik-Cak Centra. Tam už na nich čakala blízka rodina, ktorá im aj spolu s našou vedúcou matriky Ilonou Kraic a poslankyňou Ľudmilou Farkašovskou popriala do ďalších spoločne strávených rokov mnoho šťastia i lásky.

 

 

Nuž, a naši mladomanželia, so slzami v očiach od dojatia dosvedčili, že aj keď ich dlhé manželstvo zakúsilo mnoho skúšok, je to zväzok, pre ktorý by sa aj tak rozhodli vždy odznova. Šťastnému páru aj touto cestou v mene našej mestskej časti a všetkých jej obyvateľov i návštevníkov prajeme mnoho šťastných rokov prežitých v zdraví a láske.

#petrzalka

web od 2day