Učiteľ Slovenska 2021: Kolegyňa z Tupolevovej v 30-ke najlepších

Našej petržalskej pani učitrľke blahoželáme k prestížnemu umiestneniu.

Na kvalite vzdelania mimoriadne záleží, o čom sa môžeme presvedčiť čoraz častejšie pri rozličných každodenných situáciách. Na to, aby vzdelávanie bolo skutočne na vysokej úrovni, ale potrebujeme odborne zdatných a kreatívnych učiteľov. Sme veľmi hrdí, že v Petržalke práve takých pedagógov máme.

Jednou z nich je aj Zuzana Bulafčíková zo Základnej školy Tupolevova 20. Pani učiteľka pristupuje k deťom na prvom stupni, kde učí, individuálne a citlivo.

Pre žiakov vymýšľa zaujímavé a poučné aktivity, pričom jej hodiny sú plné zážitkov.

Ako vraví, jej cieľom je, aby z detí vyrástli dobrí, aktívni, zodpovední a najmä múdri ľudia. Aj preto žiakov zapája do rôznych projektov ako Biela pastelka, Modrý gombík, darovanie hračiek onkologickým pacientom, záchrana zvierat, ale i čistenie okolia školy a mnohé ďalšie.

 

Úžasnú prácu obetavej pedagogičky z Petržalky si všimli aj jej zverenci či mimovládna organizácia Učiteľ Slovenska, ktorá v rámci iniciatívy CEEV Živica a Komenského inštitútu hľadá a oceňuje inšpiratívnych učiteľov základných a stredných škôl. Odmenou na národnej úrovni Global Teacher Prize Slovensko v podobe ocenenia Učiteľ Slovenska sa snaží zvyšovať prestíž učiteľského povolania a motivovať učiteľov k výkonu ich profesie.

O to viac nás teší, že do TOP 30 finalistov na cenu Učiteľ Slovenska 2021 sa dostala aj petržalská pani učiteľka Zuzana. Odborná porota čoskoro zúži nomináciu na TOP 10 a v apríli budete mať možnosť hlasovať v kategórii Cena verejnosti aj vy. K úspechu pani Zuzane v mene našej mestskej časti, žiakov a ich rodičov srdečne blahoželáme a prajeme jej veľa ďalších úspechov vo vzdelávania budúcej generácie. Ďakujeme!

#petrzalka

 

FOTO: Učiteľ Slovenska ©

web od 2day