Nedisciplinovaným majiteľom áut odzvonilo

Svojho tátoša po odťahu nájdu na Kočánkovej, za čo si aj priplatia.

Mestská časť Bratislava-Petržalka ešte koncom minulého roka otvorila nové Odstavné parkovisko Petržalka so sídlom na Kočánkovej ulici.

Upratovanie ulíc, chodníkov, trávnikov či verejných priestranstiev od nepojazdných a nebezpečných vrakov, ako aj vozidiel vodičov, ktorí opakovane alebo hrubo porušujú pravidlá cestnej premávky a cestného zákona, sme tak opäť zrýchlili.

Azda najlepší dôkaz o potrebe nášho vrakoviska ponúkajú čísla. Naši kolegovia z referátu mobility preto pripravili januárový prehľad ich práce. Ako sa im darilo, posúďte sami:

  • 74 vozidiel odtiahnutých na Odstavné parkovisko Petržalka;
  • 7 vozidiel odtiahnutých priamo na vrakovisko;
  • 10 vozidlám bola nalepená výzva na odťah z dôvodu neznámeho majiteľa a ak sa do 60 dní neprihlásia, vraky budú odtiahnuté;
  • 54 majiteľom vozidiel zaslaná výzva poštou;
  • a 18 majiteľom vozidiel zaslaná výzva elektronicky.

 

 

A skvele sa nám v boji s vrakmi darí aj pri riešení vašich podnetov na platforme Odkazprestarostu.sk. Podrobnosti nájdete v našej grafike a či bolo aj vaše vozidlo odtiahnuté, si môžete overiť na telefónnom čísle 0947 487 999.

 

 

Veríme, že aj táto malá štatistika nedisciplinovaných majiteľov áut odradí od zahlcovania nášho verejného priestoru vrakmi a nepojazdnými vozidlami. A vám, všetkým zodpovedným vodičom, ĎAKUJEME, že si plníte svoje povinnosti.

#petrzalkamaka

web od 2day