Oddelenie správy verejných priestranstiev pokračuje v údržbe

Naši pracovníci sa aktuálne zameriavajú predovšetkým na čistenie chodníkov a zelených plôch.

Chlapi z oddelenia správy verejných priestranstiev aktuálne nebojujú len so silným vetrom či častými zmenami počasia, ale aj s pandémiou koronavírusu, ktorá dočasne oslabila rady ich, čoraz zohratejšej zostavy. Napriek absenciám však stále robia všetko pre to, aby naša Petržalka vyzerala stále viac k svetu.

Deň čo deň pre vás v teréne čistia chodníky a zelené plochy plné lístia, opravujú lavičky či mostíky a vykonávajú nevyhnutné orezy a výruby tak, aby boli všetci naši obyvatelia a návštevníci v bezpečí. Nezaskočia ich ani poškodené smetné koše, ktorým vietor dáva zabrať asi najviac. Spolu s vami sa tak viac než tešia na ich komplexnú výmenu (ak sa nestane nič nepredvídateľné, do konca roka až 900 kusov), ktorú popri tom všetkom plánujú.

 

A ak vás zaujímajú ďalšie aktivity petržalského oddelenia správy verejných priestranstiev, sledujte naše príbehy na sociálnych sieťach, alebo kliknite TU. 

V neposlednom rade platí, že pri starostlivosti o verejné priestranstvá a budovy nám aj naďalej veľmi pomáhajú vaše podnety, ktoré nám môžete posielať na e-mail podnety@petrzalka.sk či cez mobilné aplikácie WhatsApp a Messenger. Vopred ďakujeme, že sa staráte o našu zelenú Petržalku spolu s nami.

web od 2day