Podporte petržalské materské a základné školy 2 % z vašich daní

Čas máte len to 15. februára.

V dobe blížiaceho sa podávania daňových priznaní je na mieste uvažovať o tom, komu darujete 2 % zo svojich daní. Ide o výborný spôsob, ako podporiť neziskové organizácie, ktoré sa rôznymi spôsobmi podieľajú na zlepšení života nielen v našej Petržalke.

Ak sa neviete rozhodnúť, kto by mal byť tým správnym príjemcom vášho príspevku, za našu samosprávu máme pre vás skvelý tip. Darujte vaše 2 % petržalským základným a materským školám, ktoré práve vďaka týmto financiám a pomoci našej mestskej časti dokážu cez ich občianske združenia ďalej skvalitňovať ich technické vybavenie alebo rôznymi aktivitami zvyšovať kvalitu vzdelávania našej budúcej generácie.

Všetko, čo treba urobiť, je do utorka 15. februára požiadať svojho zamestnávateľa o ročné zúčtovanie dane spolu so žiadosťou o vystavenie potvrdenia o jej zaplatení. V časti VII uvedenej žiadosti zároveň nezabudnite zaškrtnúť možnosť Žiadam o vystavenie potvrdenia o zaplatení dane na účely §50 zákona (§39 ods.7 zákona).

V prípade, že ste fyzická osoba a daňové priznanie si podávate sami, priamo v daňovom priznaní vyplníte Vyhlásenie na poukázanie podielu zaplatenej dane. VIAC INFO prinesieme už čoskoro.

Za mestskú časť i všetkých kolegov z petržalských škôl vám vopred ĎAKUJEME.

#petrzalkapomaha

web od 2day