Poznáte petržalských učiteľov a učiteľky, na ktorých sa nezabúda?

Odmeňte ich spolu s nami.

Povolanie učiteľov si zaslúži váhu a rešpekt. Veď vzdelávať budúce generácie a popri tom ich najmä vychovávať, je mimoriadne náročné. Žiaľ, sami v praxi vidíme, že atraktivita učiteľského povolania v posledných rokoch klesá a za našu samosprávu sa snažíme tento trend obrátiť. Veď bez ľudí, ktorí sa nájdu v tomto poslaní a doslova zasvätia život práci učiteľov sa nezaobídeme.

Sme preto radi, že nielen naši kolegovia z oddelenia školstva si všímajú náročnú službu a obetavosť našich učiteľov i vedeckých zamestnancov a aj tento rok sa ich rozhodli, s vašou pomocou, patrične oceniť. Pri príležitosti marcového Dňa učiteľov znova organizujeme oceňovanie pedagogických zamestnancov verejných základných a materských škôl v Petržalke.

Tradičnou súčasťou tejto slávnosti je nielen ocenenie terajších, ale aj bývalých pedagógov v rámci kategórie UČITEĽ, NA KTORÉHO SA NEZABÚDA. A vopred vieme povedať, že víťazi so svojim pedagogickým majstrovstvom a láskavým prístupom už roky pomáhajú ich deťom a žiakom v často ťažkých životných chvíľach i rozhodnutiach, za čo im patrí obrovské ĎAKUJEME.

Ak aj vy poznáte niekoho, kto si toto ocenenie skutočne zaslúži, neváhajte nám do 11. marca 2022 zaslať nomináciu, či už na e-mail, poštou alebo cez elektronický formulár. VIAC INFO TU  Vopred aj vám ĎAKUJEME.

#petrzalkazije

web od 2day