Petržalské trhovisko funguje v letnom režime a je vám k službám aj cez víkend

Tešíme sa na vašu návštevu.

Čerstvá zelenina, chutné ovocie, ale aj iný užitočný tovar – to všetko a oveľa viac nájdete na obľúbenom Trhovisku Mlynarovičova, ktoré od januára 2022 patrí priamo do správy mestskej časti Bratislava-Petržalka. Vďaka tomu môžeme robiť ďalšie zmeny na zvýšenie efektivity jeho činnosti a skvalitnenie služieb.

Azda tou najzásadnejšou zmenou je úprava otváracích hodín v lete i v zime, na ktorú sme vás nedávno upozornili. Pre spresnenie dodávame, že brány trhoviska sú podľa aktuálne platného nariadenia otvorené v letnom režime, a to aj cez víkend.

Kedy sa teda môžete vybrať na nákupy? Využite náš malý ťahák:

  • V letnom období – od apríla do septembra – bude prevádzková doba trhoviska počas pracovných dní od 06:00 do 19:00 a v sobotu od 06:00 do 17:00.
  • V zimnom období – od októbra do marca – sa prevádzková doba skráti. Od pondelka do piatka tu obyvatelia nájdu predajcov od 07:00 do 18:00 a v soboty od 07:00 do 16:00.
  • Naše petržalské trhovisko nájdete otvorené celoročne aj v nedeľu, a to v letnom období od 07:00 do 15:00 a v zimnom období od 08:00 do 15:00.

VIAC INFO nájdete na webe PETRZALKA.sk/trhovisko alebo v reportáži, ktorú si pre vás pripravili kolegovia z TV Bratislava.

 

 

ĎAKUJEME, že využívate služby petržalského trhoviska a prajeme vám príjemné nakupovanie.

#petrzalkamaka

web od 2day