Petržalské závodisko otvára svoje brány

Vychutnajte si prvé dostihy tejto sezóny už v nedeľu 10. apríla.

„Ukážte mi vášho koňa a ja vám poviem, čo ste zač,“

zvykne sa hovoriť v kuloároch milovníkov týchto majestátnych zvierat. Kone sú tiež symbolom nespútanosti, sily a tvrdej práce, pričom si vyžadujú osobitý prístup. Práve taký sa im dostáva aj od tých najlepších jokerov po celom svete, vrátane tých petržalských.

S veľkou radosťou vám preto oznamujeme, že po dvojročnej odluke spôsobenej pandémiou, vaša obľúbená dostižka opäť otvára svoje brány pre verejnosť.

Už v nedeľu 10. apríla o 14:00 zaháji sezónu Jarná cena Petržalky, ktorej otvorenia sa príhovorom zhostí starosta našej samosprávy Ján Hrčka.

Dostihová dráha sa rozozvučí kopytami koní aj o týždeň neskôr – v sobotu 23. apríla počas Veľkej aprílovej ceny a určite nevynechajte ani 30. Veľkú jarnú cenu kobýl, ktorá sa uskutoční druhú májovú nedeľu.

Vďaka dlhoročnému partnerstvu a dobrej spolupráci so Závodiskom môžeme tiež každoročne organizovať v areáli dostihovej dráhy galaprogram najväčšieho a najobľúbenejšieho podujatia všetkých Petržalčanov, Dni Petržalky, ktoré spravidla prilákajú desaťtisíce ľudí.

Veríme, že aktuálnym ročníkom dobehneme zameškané a verejnosť si skutočne príde na svoje. Celý bohatý program petržalského Závodiska nájdete TU. 

Tešíme sa všetkých fanúšikov dostihového športu a pretekárom silno držíme palce.

#petrzalkasportuje #petrzalkazije

web od 2day