Starajte sa spolu s nami o zelenú Petržalku

A vyzdvihnite si vrecia na zber triedeného odpadu.

Magistrát hlavného mesta Bratislavy v spolupráci so spoločnosťou OLO – Odvoz a likvidácia odpadu a mestskou časťou Bratislava-Petržalka zavádza aj v našej samospráve zber kuchynského bioodpadu.

Všetky domácnosti zapojenej mestskej časti dostanú bezplatne jeden 10 l odvetrávací kuchynský košík a rodinné domy aj 20 l hnedú zbernú nádobu označenú nálepkou „kuchynský biologický rozložiteľný odpad“, ďalej certifikované kompostovateľné vrecká na 12 mesiacov v počte 150 ks a informačný leták.

Vzhľadom na veľkosť najľudnatejšej mestskej časti je distribúcia balíčkov do rodinných a bytových domov rozdelená do dvoch etáp.

  1. ETAPA – od 11. mája
  2. ETAPA – od 28. mája

O presných lokalitách, kde si môžete vyzdvihnúť svoj balíček, vás budeme, ako vždy, pravidelne informovať na našich sociálnach sieťach. VIAC INFO na webe PETRZALKA.sk/kuchynskyodpad.

Okrem NOVINKY v podobe distribúcie balíčkov na zber kuchynského bioodpadu, nezabúdajte ani na pravidelnú separáciu. Od pondelka 2. mája kolegovia z OLO začali v Petržalke s distribúciou modrých a žltých vriec na zber triedeného odpadu z rodinných domov a ich počet je určený na 12 mesiacov. Harmonogram odvozu triedeného odpadu sa nemení. VIAC INFO TU.

ĎAKUJEME, že vám na zdravom životnom prostredí spolu s nami záleží.

#zelenapetrzalka

web od 2day