Bezplatná právna poradňa Petržalka je opäť otvorená

Sme tu pre vás každú stredu na objednávku vopred.

Dočkali sme sa! Dnes, v stredu 8. júna nadišiel konečne ten deň, kedy po nútenej dvojročnej pandemickej prestávke opäť otvorí svoje brány naša bezplatná právna poradňa.

Fungovať bude raz týždenne pre všetkých obyvateľov s trvalým pobytom v mestskej časti Bratislava-Petržalka.

POZOR! Na 30-minútové stretnutie s odborníkmi je potrebné sa vopred objednať. Pre veľký záujem je naša staro-nová poradňa do 26. júna plne VYBOOKOVANÁ. Preto neváhajte a na najbližší voľný termín sa registrujte už dnes prostredníctvom e-mailu poradna@petrzalka.sk alebo telefonicky na čísle 02/68 288 819.

Ak bude veľký záujem pretrvávať, pokúsime sa dostupnosť Bezplatnej právnej poradne Petržalka rozšíriť na viac hodín či dní. Skúsení advokáti vám budú do tej doby k dispozícii každú stredu v čase od 14:00 do 17:00 v kancelárii č. 001 na našom miestnom úrade v budove Technopolu na Kutlíkovej ulici 17.

Sme veľmi radi, že aj najľudnatejšia samospráva môže v spolupráci so Slovenskou advokátskou komorou znova poskytovať svojim obyvateľom bezplatné právne poradenstvo a pomáhať tak tým, ktorí to naozaj potrebujú. VIAC INFO nájdete na našom webe PETRZALKA.sk/poradna.

#petrzalkapomaha

web od 2day