Petržalka 2029 má prvého víťaza

Myslite na budúcnosť našej mestskej časti aj vy a získajte od nás odmenu.

Nie je to tak dávno, čo sme sa všetci spolu parádne zabávali na najväčšom a najobľúbenejšom petržalskom festivale DNI PETRŽALKY 2022.

Iste si pamätáte hudobné vystúpenia vynikajúcich slovenských interpretov i bohatý sprievodný program pre malých i veľkých.

Ak ste v sobotu 25. júna navštívili náš stánok otvorenej samosprávy, okrem kopy petržalských darčekov ste dostali aj dotazník, prostredníctvom ktorého ste sa mohli zapojiť do tvorby programu hospodárskeho a sociálneho rozvoja s názvom PETRŽALKA 2029.

Vyplnením materiálu ste sa zapojili do našej súťaže o parádny tablet. Šťastného víťaza Ľudovíta sme dnes vyžrebovali a s touto super infoškou kontaktovali. Blahoželáme! 🎉

A keďže veľké výzvy riešime spolu s vami, vyjadriť sa ku kľúčovému materiálu určujúcemu ďalšie smerovanie našej samosprávy môžete kedykoľvek do 31. júla na webe PLAN.PETRZALKA.sk. Desiatich z vás náhodne vyžrebujeme a radi odmeníme malým darčekom.

Vaše odpovede spolu s ostatnými podnetmi z uplynulých rokov poslúžia ako jeden z hlavných podkladov pre odborníkov z viacerých oblastí fungovania samospráv, ktorý plán PETRŽALKA 2029 vypracujú do konca kalendárneho roka. ĎAKUJEME, že vám záleží na veciach verejných, kvalite života v našej Petržalke a jej budúcnosti spolu s nami.

#petrzalka2029 #petrzalkamaka

web od 2day