Letné dvojčíslo novín Naša Petržalka už čoskoro vo vašich schránkach

Aj počas letných dovoleniek, domácej pohody na balkóne či oddychu v petržalskej prírode sa môžete začítať do noviniek a zaujímavostí z diania v našej mestskej časti.

V letnom dvojčísle vám samosprávne noviny Naša Petržalka okrem iného ponúkajú:

  • Trojicu pútavých rozhovorov. Vyspovedali totiž sme šéfa dočasného ubytovacieho zariadenia na Prokofievovej 2 pre utečencov z Ukrajiny, terénneho pracovníka občianskeho združenia KASPIAN a tiež bývalú petržalskú kronikárku Annu Kopřivovú.
  • Informácie o štarte a trase prestížneho cyklistického podujatia Okolo Slovenska, ktorého etapa – úvodný prológ s predstavením tímov a ich cyklistov – sa po dlhých rokoch vráti späť do Bratislavy priamo do mestskej časti Bratislava-Petržalka.
  • Fotografie, vďaka ktorým si na troch stranách rozšíreného letného dvojčísla zaspomíname na nadupané Dni Petržalky 2022.
  • Nudiť sa v Petržalke nebudete ani v auguste, pretože sme si pre vás s kolegami z Kultúra v Petržalke a ďalšími partnermi nachystali napríklad pokračovanie akcie Leto na Draždiaku s Petržalkou | AUGUST 2022 či Letná vlna fantázie 2022.
  • Na Slovensku, našu samosprávu nevynímajúc, sa počas leta opäť rozmohol trend okrádania seniorov. Podvodníci sú stále nátlakovejší a prefíkanejší. O tom, ako sa im ubrániť, radia kolegovia z policajného zboru.
  • Už tradične sme nevynechali ani petržalské športové úspechy, vaše podnety, radu právnika či obľúbenú tajničku. No a v letnom dvojčísle si prekvapenie nájdu aj tí najmenší.

Veríme, že vám táto malá ochutnávka Našej Petržalky zachutila a s radosťou sa zahryznete do jej pútavých stránok. Prajeme vám príjemné čítanie.

Noviny Naša Petržalka nájdete už čoskoro vo vstupoch a schránkach vašich panelákov a už teraz sú dostupné na PETRZALKA.sk/noviny alebo v mobilnej aplikácii Petržalka. Stiahnuť si ju môžu všetci majitelia tabletov a mobilných telefónov s operačným systémom iOS alebo Android.

#nasapetrzalka

web od 2day