Pomôžte nám s LIDL hlasovaním, aby nová čistinka vyrástla aj na našom sídlisku

Čas máte do nedele 25. septembra.

Do najnovšieho projektu spoločnosti Lidl Slovensko sme vo vašom mene s radosťou zapojili aj mestskú časť Bratislava-Petržalka. Opäť tak máme možnosť mestu i svetu ukázať, že najväčšie slovenské sídlisko zďaleka nie je betónovou džungľou. Pomôžte nám vyhrať nový zelený park s názvom LIDL Čistinka, v ktorom sa skĺbia nielen aktivity pre malých i veľkých.

HLASUJTE ZA PETRŽALKU TU

O ČOM JE LIDL ČISTINKA?

V rámci projektu obchodný reťazec v spolupráci so samosprávami buduje mestské parčíky, v ktorých môžu ich obyvatelia a návštevníci tráviť voľný čas. Súčasťou každej Čistinky je napríklad detské a multifunkčné ihrisko, grilovací či workoutový kút.

Koncept sa snaží najmä zmierniť dopady klimatickej zmeny a tiež podporiť zdravý životný štýl či ďalšie zelené aktivity. Hlasovanie prebieha ONLINE v piatich kategóriách, do ktorých sú zapojené mestá a mestské časti rozdelené podľa počtu obyvateľov.

AKO NA TO?

  • Nakúpte v ktorejkoľvek predajni obchodného reťazca LIDL Slovensko za minimálne 20 EUR.
  • Nezabudnite si so svojím nákupom zobrať aj hlasovaciu kartičku/y s unikátnym/mi kódom/mi.
  • Na webe LIDL.sk/cistinka z ponuky vyberte našu Petržalku, zadajte kód z vašej kartičky a odošlite nám svoj hlas.
  • Pomôcť vyhrať Petržalke nový zelený parčík s naozaj všestranným využitím môžete až do nedele 25. septembra (vrátane) a opakovane.

A verte, že sa naozaj máte na čo tešiť.

Preto nezabudnite, čím viac hlasov, tým väčšia šanca na výhru. Tak, čo Petržalčania? Hádam sa ako tretia najľudnatejšia samospráva Slovenska nenecháme zahanbiť a dáme to, že? ĎAKUJEME.

#zelenapetrzalka #lidlcistinka

web od 2day