Letná vlna fantázie všetkým vyrazila dych

Petržalskí vikingovia nabrali na palubu aj nášho starostu.

Tretí ročník podujatia s názvom Letná vlna fantázie v podaní kolegov z Kultúrnych zariadení Petržalky prilákala počas soboty 13. augusta na Veľký Draždiak viacerých zvedavcov.

Po úvodnej registrácii sa na vodnej hladine objavilo päť skutočne originálnych plavidiel spoločne s ešte originálnejšími posádkami – Petržalskí Vikingovia, Bublinkový kúpeľ, Turbo slimáci, Šiltovkáči či Nivea lietadlo svojou tvorivosťou a dobrou náladou bavili všetkých prítomných.

Zúčastneným sa na úvod prihovoril starosta najľudnatejšej mestskej časti Ján Hrčka, ktorý súťažiacim poprial veľa úspechov. Známy moderátor Tomaggio tesne pred štartom predstavil porotu v zložení – prvá vicestarostka Jana Hrehorová, olympionici Samo Baláž a Denis Myšák a hádzanársky tréner Tomáš Kuťka so svojou manželkou – a preteky sa mohli začať.

Petržalskí Vikingovia alias petržalskí makači z oddelenia správy verejných priestranstiev bez váhania zobrali na palubu aj šéfa našej samosprávy a okamžite uháňali do cieľa. V kategórii o najrýchlejšie plavidlo nezapreli svoje vikingské korene a skončili na prvom mieste.

Porota však odborným okom rozhodla, že cenu v kategórii amatérske plavidlo si za svoju snaživosť zaslúžia všetky zúčastnené tímy, ktoré sa mohli tešiť z medailí a vecných cien.

Všetkým súťažiacim ešte raz blahoželáme a ĎAKUJEME, že neváhali využiť svoje kreatívne nadanie na tvorbu veselých plavidiel. Veríme, že sa vidíme opäť o rok, kedy nás v hojnom počte znovu potešíte svojimi vynaliezavými výtvormi.

#petrzalkazije

web od 2day