Od 1. do 4. septembra nás čaká uzávera Jantárovej cesty i zmeny v MHD

Dopravné obmedzenia sú spôsobené električkovými prácami.

Výstavba predĺženia električkovej trate v našej mestskej časti z dielne bratislavského magistrátu opäť pokračuje, čo so sebou, samozrejme, prináša i viaceré dopravné obmedzenia.

Najbližšie nás od štvrtka 1. do nedele 4. septembra (vrátane) čakajú prekládky inžinierskych sietí, kvôli ktorým bude úplne uzatvorená Jantárová cesta v úseku medzi Pajštúnskou a Lietavskou ulicou.

Uzavretý úsek bude možné obísť po inej časti Pajštúnskej, Smolenickej a Šintavskej ulici.

Pre obyvateľov a návštevníkov Petržalky, ktorí uprednostňujú cestu MHD, to znamená, že na Jantárovej ceste medzi Šintavskou a Pajštúnskou/Kutlíkovou ulicou musia v daných dňoch počítať s úplným vylúčením premávky autobusových liniek 92; 95; N95; 83; 99 a N99. Pre všetky spomenuté spoje bude zabezpečená náhradná obchádzková trasa.

  • 92; 95; N95 a 83 do/z Depa Petržalka budú medzi zastávkami Kutlíkova a Šintavská/Strečnianska premávať obojsmerne po trase Pajštúnska, Smolenická a Šintavská.
  • 99 medzi zastávkami Kutlíkova a Lúky II bude obojsmerne premávať obchádzkou cez Pajštúnsku a Smolenickú.
  • N99 bude medzi zastávkami Švabinského a Lúky II obojsmerne premávať obchádzkou cez Smolenickú.

 

Pozor! Niektoré zastávky budú z obsluhy vynechané úplne. VIAC INFO TU .

V mene našej samosprávy, kolegov z hlavného mesta, Dopravného podniku Bratislava či zhotoviteľa vás preto prosíme o pochopenie, strpenie a zhovievavosť. Dočasné obmedzenia sú nevyhnutnou súčasťou výstavby a aj my veríme, že to bude stáť za to!

VIAC INFO o celom projekte nájdete na webe magistrátu PETRZALSKAELEKTRICKA.sk.

#petrzalskaelektricka

web od 2day