Lúštite tajničky v novinách NAŠA PETRŽALKA a hrajte o knihy od vydavateľstva Slovart

Vedeli ste, že sa u nás na mestskom úrade skrývajú všakovaké čitateľské skvosty? A čo je lepšie, čakajú len na vás, kým sa do nich začítate.

Vašou jedinou úlohou je vylúštiť tajničku v našich samosprávnych novinách – NAŠA PETRŽALKA a poslať nám správnu odpoveď e-mailom na noviny@petrzalka.sk . Možno sa šťastie usmeje práve na vás. A aj keby nie, môžete to skúšať opakovane každý mesiac.

Za to, že vás za vašu snahu môžeme pravidelne aj oceniť a ukázať vám, ako sa z našich čitateľov tešíme, môžeme ďakovať nášmu obľúbenému vydavateľstvu Slovart, ktoré nám s láskou knižky do každého čísla venuje.

V najbližšom vydaní na vás po úspešnom vylúštení čaká knižný titul skvelého rozprávača i textára Borisa Filana – Cigary idú do neba. Ak sú medzi vami nejakí knihomoli, alebo fanúšikovia tohto majstra slova, nezaháľajte a hor sa do lúštenia.

Noviny Naša Petržalka nájdete vo vstupoch a schránkach vašich panelákov a už teraz sú dostupné na PETRZALKA.sk/noviny alebo v mobilnej aplikácii Petržalka. Stiahnuť si ju môžu všetci majitelia tabletov a mobilných telefónov:

iOS: lnk.sk/boq5
Android: lnk.sk/fcl3.

web od 2day