Zlepšite si karmu a spravte niečo pre svoje okolie. Hľadáme dobrovoľníkov, ktorí sú odhodlaní urobiť z Petržalky krajšie miesto pre život

Vravieva sa, že dobrý skutok nám dodáva silu a inšpiruje k dobrým skutkom aj ostatných. A to znie ako celkom lákavá ponuka, čo poviete?

V dňoch 16. – 22. septembra začína v Bratislave týždeň dobrovoľníctva pod hlavičkou Bratislavského dobrovoľníckeho centra. Počas neho máte možnosť niečo sa naučiť, niekoho spoznať, ale hlavne spraviť nejakú dobrotu.

Tento rok sa do projektu rozhodla zapojiť aj mestská časť Bratislava-Petržalka, ktorej vy môžete pomôcť svojou troškou napríklad pri odstraňovaní nelegálnych ohnísk v blízkosti vodnej plochy Veľký Draždiak , ale tiež pri údržbe nášho Námestia hraničiarov. Vezmite kamošov, súrodencov či rodičov a strávte spoločný čas trochu inak.

Čo vás čaká? 

Vo štvrtok 22. septembra v čase od 9:00 do 12:00 oceníme pomoc šiestich dobrovoľníkov, ktorí budú spoločne s našimi kolegami z referátu zelene odstraňovať kamene, drevo určené na oheň či drobné nečistoty a pod. Nezáleží na tom, či máte skúsenosti s dobrovoľníctvom, rozhodujúca je túžba meniť veci k lepšiemu.

Ešte jedno dobrovoľnícke miesto je k dispozícii aj v rámci našej druhej aktivity. V utorok 20. septembra sa spolu s pomocníkmi pustíme do údržby zelene v parku na Námestí hraničiarov. Pridáte sa k nám od 9:00 aj vy?

Jedlo a pitný režim je počas trvania aktivít zabezpečený. ĎAKUJEME, že vám na spoločnom okolí záleží.

Ak by ste si karmu chceli prečistiť viacerí, dobrovoľníkov hľadajú aj ďalšie organizácie. Ich zoznam aj s pozíciami nájdete na https://www.tyzdendobrovolnictva.sk/program/bratislavsky-kraj/. #petrzalkapomaha

web od 2day