SENIORFEST 2022: Pohyb je elixír mladosti

Odporúča ho 11 z 10 seniorov v Petržalke.

Čo by to teda bol za PETRŽALSKÝ SENIORFEST 2022 bez obľúbených športových súťaží našich skôr narodených občanov.

Pre všetkých milovníkov aktívnejšieho životného štýlu je pripravených hneď niekoľko aktivít, v ktorých si môžu zmerať sily so svojimi protihráčmi a uchádzať sa aj o Putovný pohár starostu Petržalky.

Už v pondelok 3. októbra o 13:00 čaká fanúšikov bowlingu turnaj, ktorý sa odohrá v Petržalskom bowlingovom centre na Tupolevovej 7a.

Svoju presnosť a pozornosť si budú môcť otestovať i v petangu, a to v stredu 5. októbra v reštaurácii Rančík na Starohájskej 35. 

Pre individualistov máme o týždeň neskôr prichystaný aj starý známy turnaj v stolnom tenise.

Zatiaľ čo ženy sa proti sebe postavia v stredu 12. októbra o 10:30, muži zas v piatok od 8:00 v telocvični DK Lúky na Vígľašskej 1.

Priaznivci pohybu v rytme latino hudby sa môžu tešiť na Zumba maratón už v utorok 4. októbra v Petržalskej klubovni aktívnych seniorov od 10:00 – 14:00.

Vyhlásenie výsledkov športových turnajov prebehne v nedeľu 16. októbra vo veľkej sále DK Zrkadlový háj na Rovniankovej 3.

Nech už máte chuť všetkým ukázať, kto je tu pán, alebo sa len aktívne vyžiť a užiť si čas s rovnako naladenými ľuďmi počas príjemných športových momentov, budeme sa na vás tešiť.

Vstup na všetky podujatia je VOĽNÝ. Registrácia prebehne v daný deň turnajov v mieste konania. VIAC INFO na www.PETRZALKA.sk/seniorfest.

#seniorfest #petrzalkazije

web od 2day