Keď sa stretne motivácia a odhodlanie, dejú sa krásne veci

Presvedčiť sa môžete už v pondelok 10. októbra v Materskom centre Budatko.

Vedeli ste, že od roku 2010 je 10. október vyhlásený za Medzinárodný deň materských centier?

Táto myšlienka vznikla ako medzinárodná kampaň, do ktorej sa zapájajú materské a rodinné centrá celého sveta, združené v medzinárodnej sieti MINE – Mother Centers International Network for Empowerment.

Ich cieľom je vzájomné spoznávanie a inšpirovanie sa, ale i vymieňanie si praktických skúsenosti z oblasti výchovy detí, rodičovského vzdelávania a tvorivých aktivít, ako aj získavanie poznatkov o sociálnom zabezpečení rodín s deťmi z iných krajín.

Jedným z materských centier, ktoré vytvárajú bezpečné a inšpiratívne prostredie pre matky s deťmi je aj naše petržalské Materské centrum Budatko, ktoré funguje aj vďaka šikovným mamičkám – dobrovoľníčkam na rodičovskej dovolenke.

Práve oni totiž stoja za organizáciou workshopov i ďalších hracích, vzdelávacích a praktických aktivít, ktoré máte možnosť v centre absolvovať aj vy. Príďte sa presvedčiť hneď v pondelok o 16:30 a pozrite sa, čo všetko sa im podarilo vďaka grantom zadovážiť. Počas celej akcie je vstup do Herničky zdarma.

V mene nášho starostu Jána Hrčku, ako aj vicestarostiek Jany Hrehorovej a Ivety Jančokovej by sme im pri tejto príležitosti veľmi radi poďakovali za ich neutíchajúci elán a dušu, ktorú do svojej práce vkladajú.

Veríme, že im ich odhodlanie meniť dôležité veci k lepšiemu ešte dlho vydrží.

VIAC INFO. #petrzalkazije

web od 2day