Októbrové číslo samosprávnych novín Naša Petržalka je na ceste do vašich schránok i verejných inštitúcií

Teplé letné dni vystriedala farebná jeseň bohatá na pútavé udalosti z najväčšieho slovenského sídliska. Ak ste na ne zvedaví, pohodlne sa usaďte a začítajte sa do noviniek a zaujímavostí z diania v mestskej časti Bratislava-Petržalka. V najnovšom čísle samosprávnych novín Naša Petržalka sa okrem iného dozviete:

Pestré a zrevitalizované ihriská na našom sídlisku rastú ako huby po daždi. Ktoré z nich sa oplatí navštíviť, na čom všetkom ešte v Petržalke makáme a čo by ste nemali premeškať, sa dočítate na stranách 2 – 3.

Aj tento rok naša samospráva ocenila Osobnosti Petržalky. Zahĺbte sa do pútavých príbehov siedmich laureátov a zistite, prečo im tento titul právom patrí.

v sobotu 29. októbra nás čakajú Regionálne voľby 2022. Voliť si PRVÝKRÁT V JEDEN DEŇ budeme zástupcov samospráv na komunálnej i župnej úrovni. Kto zabojuje o post starostu Petržalky, aký je záujem o členstvo vo volebnej komisii, ale aj čo v prípade karantény, čítajte na strane 9.

Petržalská plaváreň od svojho znovuotvorenia v auguste prešla viacerými významnými zmenami. O tom, ako je pripravená na zimu a aké radosti vám prinesie jej návšteva, sa dočítate vo veľkom rozhovore s novým riaditeľom a konateľom Matúšom Súlovcom i jej prevádzkovým manažérom Mariánom Ščepánkom.

Petržalský parkovací systém sa po troch rokoch dostal do ďalšej fázy. Ešte viac zvýhodňuje petržalských motoristov a dorovnáva výhody PAAS-u z dielne Magistrátu hlavného mesta. Podrobnosti nájdete na strane 17.

Chýbať, samozrejme, nebude ani petržalská kultúra, aktuality, zaujímavosti, športová rubrika či vaša obľúbená tajnička.

Veríme, že vás táto malá ochutnávka Našej Petržalky navnadila a s radosťou sa zahryznete do jej pútavých stránok. Prajeme vám príjemné čítanie.

Noviny Naša Petržalka nájdete už čoskoro vo vstupoch a schránkach vašich panelákov či v nových stojanoch vo verejných inštitúciách z dielne petržalských makačov. Dostupné sú však už teraz na našom webe alebo v mobilnej aplikácii Petržalka. Stiahnuť si ju môžu všetci majitelia tabletov a mobilných telefónov iOS a Android.

#nasapetrzalka

web od 2day