Nápadití, veselí a šikovní. Predstavujeme vám neviditeľných hrdinov Petržalky a ich príbeh o lavičkách

V Petržalke ideme s dobou – naši makači sa dali na handmade tvorbu. Ich výrobky síce nenájdete na žiadnom e-shope či mestskom trhu, no určite si ich všimnete pri prechádzkach naprieč celým sídliskom.

Jedným z výrobkov v ich ponuke sú aj lavičky, ktoré sa stali obľúbeným artiklom romantických dvojíc, unavených športovcov, rodičov s deťmi i našich starších obyvateľov.

Vďaka lokálnej výrobe sú tieto lavičky nielen dizajnovo zjednotené či ekonomicky výhodnejšie, no hlavne bezpečné a pohodlné. V priebehu roka ich do nášho verejného priestoru pribudlo viac než 100 a ďalšie na svoje poslanie, robiť z Petržalky pohodlnejšie miesto na život, ešte len čakajú.

Máte záujem o novú lavičku z dielne petržalských makačov v blízkosti vášho domova? Žiadny problém!

V dôsledku predchádzania možným nepríjemnostiam akceptujeme požiadavky na nové lavičky v okolí bytových domov iba od ich správcov, ktorí najlepšie poznajú záujmy svojich obyvateľov. Ak nadpolovičná väčšina majiteľov na bytovej schôdzi schváli umiestnenie lavičky v okolí ich domu, správca nás môže kontaktovať a my lavičku na požadovanom mieste radi zabezpečíme.

Kolegov z referátu čistoty a poriadku môžete kontaktovať aj cez e-mail podnety@petrzalka.sk. Ak počas následnej obhliadky priamo v teréne nezistia žiadne prekážky, do niekoľkých týždňov chytáte bronz z petržalských lavičiek aj vy. ĎAKUJEME, že sa staráte o zelenú Petržalku spolu s nami.

#petrzalkamaka

web od 2day