Vyberte najčarovnejší stromček vianočného lesa

A je to tu! Vianočný les opäť rozkvitol do svojej plnej krásy. Tento rok ho zdobí celkom 31 vianočných stromčekov, ktoré svojou kreativitou oživili deti zo základných, umeleckých a špeciálnych škôl z 10 mestských častí. A Petržalka nemohla chýbať.

Mysleli pri tom aj na našu planétu a pri svojich výtvoroch sa zamerali aj na upcykláciu a využili napríklad staré drevené štipce, korkové zátky, ale aj plastové viečka na poháre či použité ochranné sklá na telefóny. Iné zase siahli aj po prírodných materiáloch, akými sú halúzky, šišky a ovocie.

Aj v šiestom ročníku tohto milého projektu z dielne Bratislavského kultúrneho a informačného centra nájdeme stromčeky, ktoré zdobili práve naše Petržalčatá zo základných škôl na Dudovej, Gessayovej, Pankúchovej, Holíčskej či Tupolevovej ulici. A myslíme si, že si zaslúžia veľkú podporu. Urobiť tak môžete „lajkom“ ešte DO 12. DECEMBRA na tomto linku.

Potúlať sa Vianočným lesom určite nie je zakázané. Práve naopak. Príďte sa stratiť v lese na Primaciálnom námestí  a možno sa inšpirovať aj pri zdobení svojho vianočného stromčeka do 15. DECEMBRA.

Po tomto dátume totiž odídu robiť radosť na tie správne miesta a vyčarujú vianočnú atmosféru ľuďom v charitatívnych organizáciách, domovoch sociálnych služieb či združeniach pre ľudí bez domova.

Máte vo svojom okolí niekoho, komu by ste chceli darovaním stromčeka pomôcť a potešiť? Stačí, ak vyplníte tento FORMULÁR do 12. DECEMBRA do 12:00 hod.

Rezervácia stromčekov je nutná vopred. Upozorňujeme tiež, že Vianočné stromčeky je potrebné si odviezť na vlastné náklady. Vopred ĎAKUJEME za všetky vaše hlasy.

#vianocnapetrzalka #petrzalkazije

Foto: Bratislavské kultúrne a informačné stredisko

web od 2day