Utužujte svoje priateľstvo s Voising i svetelnou šou a prežite radostnú tretiu adventnú nedeľu

 A prežite radostnú tretiu adventnú nedeľu.

S pokročilým dátumom sa nám čoraz viac zvianočnieva a na Zemi zavládol tradičný zhon.

Obchodné centrá, vrátane tých petržalských, praskajú vo švíkoch, pomaly škrtáme položky z našich nákupných zoznamov a ako býva zvykom, občas si aj ponadávame na davy ľudí v obchodoch či tovar, ktorý nevieme zohnať. Nuž, aj o tom sú už tradične moderné Vianoce.

Preto dnes máme pre vás malý tip, priatelia. Spomaľte. Aspoň na chvíľu sa zastavte, zoberte do ruky svoj zapaľovač z dovolenky a rozžiarte ten tretí plamienok na vašom adventnom venci, ktorý sa už nevie dočkať vzbĺknutia.

Ideálne bude, ak si k tomuto adventnému rituálu prizvete aj vašich najbližších a známych, pretože tretia svieca nám v dnešnú striebornú nedeľu symbolizuje PRIATEĽSTVO.

Jeho hodnotu si spoločne s tými vašimi priateľmi môžete uctiť, alebo aj sladkým mokom utužiť, napríklad na našich vianočných trhoch na Námestí Republiky, kde sme si pre vás spoločne s kolegami z Kultúrnych zariadení Petržalky pripravili opäť parádny program.

So svojím umeleckým prevedením známych slovenských i zahraničných piesní sa od 18:00 na vás teší vokálne zoskupenie Voising a chýbať nebude ani kúzelná svetelná šou.

Celý harmonogram podujatí VIANOČNÁ PETRŽALKA 2022 nájdete na webe PETRZALKA.sk/vianoce.

A pamätajte, ako vravel Albert Einstein: „Akokoľvek vzácna pravá láska je, je menej vzácna ako skutočné priateľstvo.“

Želáme vám radostnú striebornú nedeľu.

#vianocnapetrzalka

web od 2day