Vianoce sú láska, o čom svedčí aj štvrtá adventná nedeľa

Užite si ju spolu s nami v závere Vianočnej Petržalky 2022.

Iste aj sami uznáte, že čas neuveriteľne rýchlo letí. Obzvlášť v predvianočnom období, kedy sme v poriadnom zhone, aby sme do najkrajších sviatkov v roku stihli naozaj všetko.

Hoci pár dní nám ešte na dokúpenie posledných darčekov zostáva, záver adventu upozorňuje na poslednú nerozžiarenú sviecu na našom adventnom venci.

Poďme rozhorieť štvrtý plamienok symbolizujúci LÁSKU a spoločne s ním nechajme prenikať najkrajší ľudský cit každučkou našou bunkou. Veď aj obľúbení Beatles pravdivo spievali – All You Need Is Love, čo taktiež vtipne potvrdili autori skvelej vianočnej snímky z roku 2003 Láska nebeská.

Myslime na to nielen vo sviatočnom čase, ale aj počas celého roka, kedy môžeme našich milovaných potešiť napríklad milým úsmevom, vrúcnym objatím a najmä svojou prítomnosťou.

A rovnako ich môžete potešiť aj dnes, a to spoločne stráveným časom na petržalských vianočných trhoch na Námestí Republiky, kde vás čakajú milí stánkari i voňavé dobroty.

A nielen to, napriek tomu, že VIANOČNÁ PETRŽALKA 2022 sa blíži do finále, aj tento víkend vás čaká bohatý program.

Príjemnú atmosféru vianočných trhov od 18:00 vo veľkom štýle zaklincuje lámač ženských sŕdc Robo Opatovský s kapelou. No keby niekomu náhodou nestačilo, päť unikátnych hlasov zoskupenia FOR YOU acapella vám predstaví najznámejšie svetové hity.

Prajeme vám láskyplnú zlatú nedeľu, priatelia, a tešíme sa na vás v našej Vianočnej Petržalke.

#vianocnapetrzalka

web od 2day