Poslednou adventnou nedeľou to vo Vianočnej Petržalke nekončí

Máme za sebou štyri týždne Vianočnej Petržalky, ktorá so sebou priniesla veľa jedla, hudby i peknôstiek.

Odštartoval ju komorný koncert vianočných piesní v podobe Kataríny Koščovej, zatiaľ čo na konci pre všetkých, ktorí kráčali ruka v ruke po Námestí Republiky zahral a do myslí leto zasial Robo Opatovský.

Štyri adventné nedele máme síce za sebou, no vianočné trhy v Petržalke nájdete ešte do ŠTVRTKA 22. DECEMBRA. Hudobný program však doslova vo veľkom štýle uzavrie UKITAS. Akustické hudobné zoskupenie v podaní Nikoly Benedikovičovej a Terézie Gregušovej, ktoré v sebe snúbi hudbu i módu. Toto čisto ženské duo vám vianočné piesne predstaví z úplne iného uhla, vďaka dokonalému spojeniu spevu, ukulele a klavíra UŽ DNES 21. DECEMBRA O 19:00.

Ešte pred tým vás však svojim vystúpením do nálady dostanú žiaci zo súkromnej základnej umeleckej školy v Rusovciach La Musica, ktorí sa na pódiu predstavia od 17:00.

Pre všetkých, ktorým sa cnie za krásne prežitým predvianočným časom tu ponúkame malú zbierku spomienok z uplynulej nedele.

 

 

Veríme, že si posledné dni Vianočnej Petržalky užijete dosýta a sviatočný čas prežijete v pokoji a zdraví. Šťastné a petržalské!

#vianocnapetrzalka

web od 2day