Petržalská klubovňa aktívnych seniorov ukončila rok vo veľkom štýle

Posledné tohtoročné stretnutie si seniori užili pri pohári chutného punču.

Po dvoch rokoch nechceného pokoja a sviatočných obmedzení to v petržalskej Klubovni aktívnych seniorov opäť žilo naplno. A výnimkou nebolo ani posledné stretnutie v roku 2022, ktoré by sme pokojne mohli zhrnúť aj do troch slov – pokec, punč a priateľstvá.

Naši starší obyvatelia si totiž posledné tohtoročné stretnutie spoločne užili pri pohári chutného punču, ktorý ich spolu so spomienkami na ďalší aktívne prežitý rok zahrial na tele i na duši.

Spoločnosť im robila aj prvá vicestarostka Iveta Jančoková, ktorá všetkým prítomným zaželala veľa zdravia a radosti do nového roka, a punčom pokrstila aj nový altánok. Ten aktívne naladeným Petržalčanom poslúži na rôzne činnosti a v lete ochráni aj pred prudkým slnkom. Vďaka tomu našich starších obyvateľov nezastaví pri všetkých možných zábavkách už naozaj nič.

 

Tešíme sa, že si naša klubovňa za viac ako rok svojho fungovania pod vedením Janky Chládeckej našla toľko fanúšikov a spojila toľko zaujímavých a ľudí s chuťou do života. Veríme, že v tomto trende bude ďalej pokračovať a našim obyvateľom poskytne priestor na aktívne starnutie plné zábavy, radosti i priateľstiev.

web od 2day