Máme za sebou XXI. ročník Petržalského maškarného plesu. A aj vďaka vám naň nezabudneme

Organizovať rovnakú akciu každý rok so sebou občas prináša pochybnosti, či si pravidelne dokáže uchovať sympatie návštevníkov. Jedným z takýchto tradičných podujatí je aj náš Petržalský maškarný ples, ktorý sa v plesovej sezóne navyše trochu vyníma svojou tematikou. Pravidelne nám však ukazujete, že ani tie najmenšie pochybnosti nie sú na mieste.

Tešíme sa o to viac, že ani obmedzenia, ktoré nám bránili stretnúť sa posledné tri roky, vás nepripravili o kreativitu, ktorú každý z vás predviedol v podobe svojho kostýmu. Vďaka tomu sa na jednom mieste stretli tanečnice, zvieratká, čarodejníci a mnoho ďalších, ktorí ukázali, že aj napriek rôznorodosti k sebe môžeme nájsť cestu a poriadne sa spolu zabaviť.

Nechýbal ani sám náčelník kmeňa Engerau, ktorého viacerí poznáte pod pracovným menom Ján Hrčka. Sme radi, že aj on si našiel čas odskočiť si nachvíľu od povinností a spolu s nami aj s vami sa v tento večer dobre bavil.

Veríme, že radosť z dobrej spoločnosti, jedla i kultúrneho programu viacerým z vás zvýšila aj nejaká pekná výhra v tombole, ktorú ste mohli získať práve vďaka našim sponzorom: ProCycling, Blumental Clinic SK, CRESCO REAL ESTATE, Restaurant Berg, Polat Elalmis Kadernícky Salón, LEON Rodinné Centrum, tpd.sk, Petra Toth, Domi Bobak, ArtYsuns, NeoVízia, Dr. Martin Zubná klinika, Miestna knižnica Petržalka, Petržalská plaváreň, Šimák Zámok Pezinok, Dáša Karáčová, Bufet Šutrovka, Engerau Restaurant, Pixxla, Pivovar NILIO, Château Topoľčianky, ARENA`S GYM, Petržalka Bowling Center, FC Petržalka, Veolia, Jana Buzási a mnohí ďalší.

Obzvlášť nás tešilo odmeniť tých z vás, ktorí ste naozaj upustili uzdu svojej fantázii a vyslúžili si titul najlepšia maska plesu. Pozdravujeme Medveďka a tajomný manželský pár, ktorí si vyskúšal zmenu rolí.

Týždeň celú udalosť a radosť z nej spracúvame, no hneď ako dopozeráme foto spomienky z dielne Ivany Vrablovej, začneme premýšlať, čo by sme mohli spraviť budúci rok ešte lepšie.

Nenašli ste sa na fotografiách? Možno sa vám to podarí TU.

Tešíme sa na vás, opäť o rok.
#petrzalkazije

web od 2day