Ukážme svetu, že Petržalka behá v každom veku

Ste (alebo poznáte vo svojom okolí) aktívnym seniorom či seniorku vo veku 60 či viac rokov a nohami s chuťou behať? Určite je vás na našom zelenom sídlisku neúrekom. A práve pre vás sme si pripravili možnosť opäť zúčastniť sa najväčšieho bežeckého podujatia v @Bratislava – hlavné mesto SR vo farbách mestskej časti Bratislava-Petržalka spolu s nami, úradníkmi a makačmi, úplne ZADARMO.

Poďte si aj s ďalšími dobrými ročníkmi zabehnúť špeciálnu 4,2 kilometra dlhú disciplínu z dielne priateľov z Bratislava Marathon, ktorú môžete pokojne prejsť aj symbolickým ležérnym tempom na upevnenie zdravia i vzťahov.

Registrovať sa môžu všetci seniori a seniorky žijúci v Petržalke DO PIATKA 10. MARCA na čísle 0947 487 300 alebo mailom klubovna@petrzalka.sk. Prípadne aj osobne v pondelok až piatok od 10:00 do 16:00 priamo v našej samosprávnej Petržalskej klubovni aktívnych seniorov na Osuského ulici 8.

Svoje sily si budete môcť zmerať v SOBOTU 1. APRÍLA o 14:00. A že nejde o nič nedosiahnuteľné vám v kategórii bežcov vo veku 70 až 74 rokov počas bežeckého sviatku našej metropoly ukážu aj ostrieľaní návštevníci: Eva Seidlová – bežkyňa, ktorá absolvovala už neuveriteľných 489 maratónov či Ján Hazucha – víťaz maratónov v Bostone i v New Yorku.

V neposlednom rade tak zažijete výnimočnú atmosféru tradičného a obľúbeného podujatia, čím vykročíte do jari doslova tou správnou nohou. Tešíme sa na vás! #petrzalkasportuje

web od 2day