Aj petržalské cyklostojany si zaslúžia hýčkanie a opateru

Chlapi z petržalskej údržby robia všetko pre to, aby petržalská cyklistická sezóna odštartovala bez problémov.

Ruky hore všetci, ktorí sa tešíte na cyklistickú sezónu v Petržalke!

Je nám jasné, že je vás neúrekom, a preto sme sa vďaka petržalským makačom pustili do revízie našich parádanych cyklostojanov.

Prvý multifunkčný stojan MADE IN PETRŽALKA sme osadili takmer presne pred rokom neďaleko najväčšieho pumptracku v strednej Európe – PumpPark Petržalka OZ Pedal so sídlom na Haanovej ulici.

Jeho úspech bol taký enormný, že odvtedy sme v našej mestskej časti osadili ešte ďalších päť rovnakých zariadení.

Cyklostojan všetkým bikerom ponúka náradie na opravu bicykla, kompresor na dofúkanie kolies, nabíjačku na telefón či ekologické napájanie cez solárny panel – a to všetko úplne ZADARMO.

Ako, žiaľ, už v našej spoločnosti býva zvykom, občianske vybavenie slúžiace jedným, zase iným zbytočne podáva ruky. A tak sa stalo, že rovnako ako váš dvojkolesový tátoš (alebo iné užitočné mašiny), aj petržalské cyklostojany si zaslúžia hýčkanie a opateru.

Všetkým šiestim preto chlapi z petržalskej údržby doplnili ukradnuté náradie, premazali laná a skontrolovali ich funkčnosť.

V niektorých prípadoch stále chýbajú koncovky na dofúkanie kolies alebo štrajkujú kompresory. No nebojte sa, petržalskí makači sú v plnom nasadení, aby boli cyklostojany čo najskôr v plnej kondícii.

Vám, ktorí kondičku neúprosne naháňate, no je stále rýchlejšia, želáme kopec vytrvalosti, nech ju čo najskôr predbehnete a našim bikerom, samozrejme, prajeme veľa šťastných kilometrov.

#petrzalkasportuje #petrzalkamaka #madeinpetrzalka

web od 2day