Pozývame vás na slávnostné otvorenie petržalskej pláže – UŽ 16. JÚNA

Otvorte letnú sezónu na Veľkom Draždiaku spolu s nami.

Konečne k nám zavítali prvé teplejšie dni (i keď zatiaľ s dažďom), ktoré mnohých obyvateľov vylákali k petržalskému moru chytať prvý bronz.

Nečudo, veď práve okolie Veľkého Draždiaka nedávno prešlo rozsiahlou úpravou. Vďaka šikovným petržalským makačom na mieste okrem vynovených prezliekacich kabínok pribudol i mäkučký trávnik priam zvádzajúci na opaľovanie a detské radovánky.

A v talóne máme aj ďalšiu NOVINKU MADE IN PETRŽALKA – drevené ležadlá, ktoré svojou dvojakou veľkosťou ulahodia i rodinkám či párikom.

Obľúbená destinácia všetkých Petržalčanov a Petržalčaniek je tak takmer pripravená na sezónu. Tú tentokrát odštartujeme veľkolepo na slávnostnom otvorení Petržalskej pláže, ktoré sa uskutoční V PIATOK 16. JÚNA OD 17:00 na pódiu neďaleko Bufetu Šutrovka.

Sme veľmi radi, že slávnostnej udalosti sa zhostí starosta mestskej časti Bratislava-Petržalka Ján Hrčka, s ktorým si budeme môcť podebatovať aj vy. A to celé aj vďaka ochote našich priateľov zo štátneho podniku Lesy SR, ktorý tiež vlastní veľkú časť pozemkov v okolí obľúbeného jazera.

Príďte si s nami naplno užiť otvorenie vychytanej Petržalskej pláže. Čaká na vás veľkolepá bubnová show v podobe vystúpenia skupiny Maribondo. Na svoje si prídu i najmenší návštevníci, na ktorých sa už tešia animátori s veselými aktivitami.

Pridajte sa do našej UDALOSTI a oslávte spolu s nami začiatok leta tak, ako sa na správnych obyvateľov najľudnatejšieho sídliska patrí.

#petrzalkazije

web od 2day