Mesto spúšťa debarierizáciu priechodov

Úseku Einsteinova – Bosákova sa do 18. augusta radšej vyhnite.

Kolegovia z bratislavského magistrátu pod taktovkou oddelenia správy komunikácií sa neustále snažia zlepšovať vozovky slúžiace všetkým nám.

A nielen to, ich pozornému oku neuniknú ani priechody pre chodcov, ktoré sú častokrát zničené, vekom opotrebované a zároveň nevhodné pre imobilné skupiny obyvateľstva.

Inak tomu nebude ani od STREDY 19. JÚLA, kedy priatelia z magistrátu začnú s  debarierizáciou priechodu pre chodcov na Einsteinovej a Bosákovej ulici v mestskej časti Bratislava-Petržalka.

Konkrétne pôjde o opravu po celej šírke vozovky, pričom spočívať bude v odfrézovaní vrstvy chodníkov, výmene prídlažby a obrubníkov, položení nového asfaltového krytu a pokládke zámkovej výstražnej a vodiacej dlažby pre nevidiacich.

Z uvedených prác preto vyplývajú dočasné obmedzenia pre motoristov i chodcov, ktoré, veríme, znížia váš komfort iba minimálne.

Dočasný priechod pre chodcov bude počas realizácie prác vyznačený žltou farbou, pričom predpokladané ukončenie prác je naplánované na 18. AUGUSTA. Dovtedy vás však aj v mene kolegov z mesta prosím o zvýšenú opatrnosť a v rámci možností sa skúste danému úseku vyhnúť.

Pre VIAC INFO píšte na info@bratislava.sk. Vopred ĎAKUJEME.

#petrzalka

web od 2day