Letné dvojčíslo samosprávnych novín Naša Petržalka je na ceste do vašich schránok

Rovnako smeruje do vybraných inštitúcií.

Leto v Petržalke nie je iba časom vodných radovánok na Veľkom Draždiaku. Naopak, žije to na celom sídlisku. Dôkazom je aj najnovšie dvojčíslo samosprávnych novín NAŠA PETRŽALKA, ktoré je už v týchto chvíľach na ceste k vám.

Opäť sa tak môžete začítať do noviniek a zaujímavostí z diania v našej mestskej časti. V júlovom a augustovom vydaní novín Naša Petržalka sa okrem iného dozviete, že:

  • Cena JUNIOR OSOBNOSŤ PETRŽALKY sa po trojročnej pauze vrátila na zelené sídlisko. Slávnostné podujatie sa uskutočnilo 22. júna za účasti starostu Ján Hrčka, druhej vicestarostky Michaly Kozákovej a kolegov z oddelenia školstva. Ktorých deväť výnimočných mladých študentov a študentiek zo základných škôl v našej správe bolo odmenených? Dozviete sa na strane 5.
  • Následne pokračujte v čítaní ďalej a oboznámte sa s príbehmi 12 nominovaných – tentokrát na cenu OSOBNOSŤ PETRŽALKY 2023. Odovzdať svoj hlas vlastnému favoritovi či favoritke môžete v kategórii Cena verejnosti prostredníctvom ONLINE HLASOVANIA na webe OSOBNOST.PETRZALKA.sk. Čas máte do 31. AUGUSTA.
  • Dôležitejšie je raz zažiť, ako stokrát počuť. Rovnako to je aj v prípade najväčšieho petržalského festivalu DNI PETRŽALKY 2023, ktoré ste si počas troch júnových dní, veríme, spolu s nami parádne užili. My sa k dokonalej atmosfére akcie plnej tých najlepších slovenských kapiel vrátime na stranách 14 – 15.
  • Pri príležitosti osláv 50-teho výročia od položenia základného kameňa sídliska Petržalka sa vrátime v čase a priblížime si atmosféru hudobného žánru typického práve pre najväčšie sídlisko. Svoje spomienky nám v rozsiahlom rozhovore priblíži člen kapely A.M.O., ktorá stála pri zrode slovenského rapu – Milan Janáči a.k.a OPAK.
  • Prvý polrok 2023 ubehol ako voda a so sebou priniesol i zaujímavé udalosti zo zeleného sídliska. Tie vo svojej veľkej štatistike 2023 zhrnuli kolegyne z matriky. Ak vás zaujíma, ako sa život na petržalskom sídlisku rozrastá, určite neprehliadnite stranu 4.
  • V najnovšom dvojčísle Našej Petržalky pokračujeme aj so stránkami, ktorých obsah je v réžii kolegov z Bratislavského samosprávneho kraja a Veolia Slovensko. Veríme, že vás ich články zaujmú a stanú sa pridanou hodnotou aj v bežných dňoch.
  • Chýbať, samozrejme, nemôže ani petržalská kultúra, aktuality, zaujímavosti, vaša obľúbená tajnička či športová rubrika, tentokrát s predstavením klubu Run For Fun. Pevnou súčasťou novín je aj naše sudoku. Veríme, že vás táto malá ochutnávka Našej Petržalky navnadila a s radosťou sa zahryznete do jej pútavých stránok. Prajeme vám príjemné čítanie.

Noviny Naša Petržalka nájdete už čoskoro vo vstupoch a schránkach vašich panelákov či v nových stojanoch vo verejných inštitúciách z dielne petržalských makačov. Dostupné sú však už teraz na PETRZALKA.sk/noviny alebo v mobilnej aplikácii Petržalka.

Stiahnuť si ju môžu všetci majitelia tabletov a mobilných telefónov: iOS: http://lnk.sk/boq5 a Android: http://lnk.sk/fcl3. Nezabudnite nám tiež dať v komentároch vedieť, či sa noviny dostali až k vám. ĎAKUJEME!

#nasapetrzalka

web od 2day