Oslávte s nami a FC Petržalka 125 rokov futbalu na zelenom sídlisku

A ukážte, že Petržalka naozaj žije športom.

Keď sa povie futbal, muži si zväčša predstavia parádny zápas rivalov, pivo a množstvo testosterónu na pánskej jazde. A čo si budeme hovoriť, ženám sa skôr vynárajú myšlienky na vymakané telá sympatických športovcov.

Tak či onak, podstatné je, že si v tradičnom športe nájde každý to svoje. A že Petržalčanov a Petržalčanky skrátka futbal baví.

Dôkazom je aj dlhoročná tradícia tohto loptového športu na našom zelenom sídlisku. Veď náš futbalový klub FC Petržalka približne pred mesiacom dovŕšil neuveriteľných 125 rokov. A tento úctyhodný vek treba veru poriadne osláviť.

Priatelia z klubu sa preto rozhodli zorganizovať verejnú narodeninovú párty, ako sa na správnych petržalských futbalistov a futbalistky patrí. Príďte V SOBOTU 29. JÚLA do športového areálu FC Petržalka, kde od skorého popoludnia čakajú atrakcie pre celú rodinu.

Podujatie odštartuje o 14:30 otvorením fun zóny, pričom o 16:00 vás čaká autogramiáda legendárnych hráčov z najslávnejšej éry klubu v Lige Majstrov. A také prestížne podpisy predsa nesmú chýbať v žiadnom zberateľskom albume.

Najmä tí najmenší fanúšikovia sa zase môžu tešiť na rôzne atrakcie ako skákací hrad, maľovanie na tvár, futbalovú streľbu na terč, ale i penovú párty. Bohatý program vyvrcholí o 17:00 prvým zápasom novej sezóny 2023/2024, kde sa v 1. kole II. futbalovej ligy stretnú FC Petržalka a FK Pohronie.

Príďte si užiť deň plný športu i zábavy pre celú rodinu a najmä osláviť s našimi futbalistami veľké narodeniny. V mene petržalskej samosprávy našim priateľom v prvom rade ĎAKUJEME za skvelú reprezentáciu a prajeme im, aby sa ich klub dožil minimálne ďalších 125 rokov – pri zdraví, pri sile a najmä pri čo najväčšom počte víťazných zápasov.

#petrzalkasportuje #petrzalkazije

web od 2day