Hľadáme posily na prvý stupeň základných škôl

Pridajte sa do nášho tímu a presvedčte sa, že pracovať v petržalskom školstve sa oplatí.

„Je nepremožiteľná sila pravdy, ak je vyzbrojená svetlom poznania.“ Túto myšlienku svojho času vyslovil pedagóg, teológ, kňaz, jazykovedec i filozof Jan Amos Komenský.

Poznávať svet okolo seba sa učíme už od útleho detstva – sami, za pomoci rodičov i starých rodičov, pričom neskôr túto rolu na dlhú dobu zastúpia učitelia.

Poznanie ide ruka v ruke s kvalitným vzdelaním, pričom je veľmi dôležité, aby deti forma jeho podania naozaj zaujala. A to je už neľahkou úlohou pedagógov.

Od výkonu tohto zamestnania tých vyštudovaných však často odrádza psychická náročnosť práce, zastaralé spôsoby výučby, zlé pracovné podmienky a v neposlednom rade nízke finančné ohodnotenie.

V mestskej časti Bratislava-Petržalka dobre rozumieme týmto dôvodom, no zároveň si uvedomujeme vzácnosť kvalitného personálu. V 27 materských a 11 základných školách v našej správe obzvlášť. Preto ponúkame všetkým pedagogickým, ale aj nepedagogickým zamestnancom rôzne benefity.

Aktuálne najväčšie personálne deficity badáme na prvom stupni základných škôl. Ak preto patríte k vyštudovaným pedagógom, máte radi deti a najmä záujem odovzdávať im plnohodnotné vedomosti a pripravovať ich tak do života dospelých, u nás ste vítaní.

Okrem adekvátnych platových podmienok vám ponúkame možnosť nájomného bývania v bytovom dome na Medveďovej 21 alebo po uvoľnení kapacít aj na ulici Ondreja Štefanka 3 či jazykové vzdelávanie v Štátnej jazykovej škole.

Prehliadnuť sa určite nedajú ani finančné benefity. Najaktívnejším učiteľom a odborným zamestnancom ponúkame výhody podľa dotačných schém Spolupracovať lepšie, odmeniť viac a Naučiť lepšie, odmeniť viac, ktorými si môžu prilepšiť k výplate až o 130 eur mesačne.

No a určite nezabúdame ani na náborový príspevok, ktorého výška na pozícii vychovávateľ/vychovávateľka môže dosiahnuť až 1000 eur.

Veríme, že motivácia je nielen pre mladých a možno začínajúcich učiteľov naozaj dostatočná. Ak vám teda na vzdelaní budúcej generácie naozaj záleží, poďte pracovať k nám a presvedčte sa na vlastnej koži, že pracovať v petržalskom školstve sa oplatí. VIAC INFO vám radi poskytnú naše kolegyne a kolegovia z oddelenia školstva na 02 68 288 823 a henrieta.dudonova@petrzalka.sk.

Všetko potrebné o práci v školskej oblasti tiež nájdete na webe  www.PETRZALKA.sk/skoly. Tešíme sa na vás.

#petrzalkamaka #petrzalkavzdelava

web od 2day