PETRŽALKA 2029: Zlepšujte život na zelenom sídlisku spolu s nami

Pošlite nám svoje pripomienky do 29. septembra.

V uplynulých rokoch dostala každá samospráva na Slovensku jasnú úlohu – vypracovať strategický dokument na prioritné ciele, ktoré chce dlhodobo rozvíjať a implementovať v praxi. Samozrejme, s ohľadom na potreby verejnosti.

Mestská časť Bratislava-Petržalka preto prišla s kampaňou v duchu hesla „Veľké výzvy riešime spolu s vami“.

Počas celého júla minulého roku tak mala široká verejnosť možnosť aktívne sa zapojiť do tvorby nášho programu hospodárskeho a sociálneho rozvoja (PHSR) s názvom PETRŽALKA 2029.

Zozbierané pripomienky naši kolegovia z referátu projektového riadenia dôkladne vyhodnotili a tie relevantné v pracovných skupinách do dokumentu zapracovali.

Plán najľudnatejšej mestskej časti Slovenska tak na sedem rokov stanovil sedem hlavných priorít: ŠKOLSTVO, MOBILITA, EKOLÓGIA, DIGITALIZÁCIA, SOCIÁLNA PRÁCA, KULTÚRA A  ŠPORT.

Každú z nich vám v nasledujúcich týždňoch postupne predstavíme, pričom zároveň v druhom kole pripomienok sú opäť vítané aj tie vaše. Celý 400-stranový dokument vrátane jeho skrátenej verzie nájdete TU .

A ak máte pripomienky na vylepšenie petržalského plánu, klikajte na web PLAN.PETRZALKA.sk alebo priamo napíšte na adresu projektove@petrzalka.sk.

Čas na pripomienkovanie máte DO PIATKA 29. SEPTEMBRA (vrátane). ĎAKUJEME, že nám pomáhate zlepšovať život na našom zelenom sídlisku.

#petrzalkapomaha #planpetrzalka #petrzalka2029

web od 2day