Ulice budú aj v septembri slúžiť na to, čo kedysi. Hru a zábavu pre deti

Detská radosť, slobodný pohyb, bohatý sprievodný program a skvelá atmosféra.

Príďte si aj vy zažiť verejný priestor pred Základnou Školou Budatínska inak, ako v bežný deň. Bez auta a bez starostí.
Do Petržalky sa totiž presne o týždeň – v SOBOTU 9. SEPTEMBRA – vracia jednodňový festival Ulica na hranie, ktorého cieľom je meniť okolie škôl na živý verejný priestor s novými príležitosťami pre hru vonku.

Počas celej soboty vás čakajú umelecké workshopy pre mladšie aj staršie deti, maľovanie na tvár, bábkové divadlo, stavanie bunkrov, skejtbordingový  workshop, DJ, fit kids – športové aktivity na ulici a mnohé ďalšie, ktoré pre vás prichystali kolegovia z Metropolitného inštitútu Bratislavy.  A na pokec, ale i po obľúbené praktické maličkosti si budete môcť prísť aj do stánku našej samosprávy, kde sa spolu aj poriadne zabavíme pri rôznych kreatívnych či logických úlohách.

Okrem zábavy nás čakajú aj mierne DOPRAVNÉ OBMEDZENIA , ktoré so sebou prinesú uzatvorený koncový úsek na ulici Budatínska, pred ZŠ Budatínska, A v čase medzi 6:00 – 20:00 vylúčený vjazd a parkovanie v tomto úseku.

Zmeňte sa na deň spolu s vašimi ratolesťami na hravé deti. Spravíte tak niečo nielen pre ne, ale aj pre svoje zdravie. Fyzické i to duševné. Tešíme sa na vás v našom samosprávnom stánku už budúcu SOBOTU – 9. SEPTEMBRA od 10:00 v areáli ZŠ Budatínska.

VIAC INFO vrátane programu nájdete TU.

web od 2day