Na poste druhej vicestarostky Petržalky skončila Michala Kozáková

Udialo sa tak v septembri 2023 po siedmich mesiacoch jej pôsobenia.

Po októbrových komunálnych voľbách to vyzeralo, že po boku nášho starostu Jána Hrčku ostane len jedna vicestarostka, ktorou sa opäť stala Iveta Jančoková.

Tú nakoniec o pár mesiacov neskôr – vo februári 2023 – doplnila naša ďalšia miestna poslankyňa Michala Kozáková, ktorá však po siedmich mesiacoch na poste vicestarostky z osobných dôvodov končí.

Druhá starostova posila sa počas tejto doby zaoberala najmä výkonnou agendou nových aj rozpracovaných stavebných projektov a tiež investičných zámerov mestskej časti. No ako sama hovorí, hoci sa rozhodla s pozíciou vicestarostky rozlúčiť, funkcie poslankyne v miestnom zastupiteľstve sa nevzdáva a v prípade potreby ostane nápomocná.

„Aj naďalej budem obhajovať záujmy občanov, hlavne v oblastiach ako sú územný rozvoj, výstavba a životné prostredie,“ približuje.

I keď sa po tomto kroku náš starosta rozhodol od 1. októbra najľudnatejšej mestskej časti Slovenska šéfovať len s jednou zástupkyňou, chod petržalskej samosprávy to neovplyvní.

Michale v mene celej Petržalky ĎAKUJEME za sedem mesiacov práce pre našu komunitu a nielen v mene starostu, jej poslaneckých či úradníckych kolegov prajeme veľa zdaru v pracovných i komunálnych záležitostiach.

web od 2day