Okolie petržalského mora sa odelo do zelenej

Už teraz sa nevie dočkať novej letnej sezóny.

Začiatkom októbra ste mali možnosť niekoľko dní badať čulý pracovný ruch na brehu Veľkého Draždiaka neďaleko Bufetu Šutrovka.

Dialo sa tak z dôvodu, že naši zamestnanci z oddelenia správy verejných priestranstiev alias petržalskí makači sa s vervou pustili do práce, aby obyvateľky a obyvateľov v nadchádzajúcej letnej sezóne privítala rozšírená mäkká plocha pripravená na relax.

Úspech sa napokon dostavil ešte o čosi skôr, keďže popásť pohľadom na kráse zeleného trávnika sa všetci návštevníci a návštevníčky môžu už v týchto dňoch. Veď až takmer 1000 metrov štvorcových vysadenej trávy sa nedá len tak prehliadnuť, všakže?

Zabezpečené je aj pravidelné zavlažovanie, samozrejme, vždy v závislosti od počasia. A keďže nový trávnik potrebuje čas na svoj odpočinok a aj na to, aby sa uchytil, zábrany v jeho okolí budú osadené ešte približne ďalšie tri týždne.

ĎAKUJEME, že naše opatrenia rešpektujete a veríme, že pohľad na zelenú trávičku vás upokojí minimálne rovnako, ako relax na jej mäkkom povrchu počas nasledujúcej sezóny.

#petrzalkamaka

web od 2day