Jesenné miestne zastupiteľstvo sa blíži

Zistite, o čom budú na 9. zasadnutí vaši volení zástupcovia rozhodovať.

Čas neúprosne letí a v našej samospráve sa už schyľuje k ďalšiemu stretnutiu našich volených zástupcov. V poradí 9. zasadnutie Miestneho zastupiteľstva mestskej časti Bratislava-Petržalka sa uskutoční v utorok 7. novembra o 9:00 tradične v Dom kultúry Zrkadlový háj.

Dokopy 35 poslancov a poslankýň na čele so starostom najväčšej samosprávy Ján Hrčka čaká na prerokovanie spolu 24 bodov, vrátane dvoch interpelácií. A čím sa budú konkrétne zaoberať?

Okrem iného to bude aj zámer kúpy bytov na ulici Ondreja Štefanka, prenájom tenisových kurtov na Gessayovej či zásady vybavovania petícií v podmienkach mestskej časti. Na rad príde aj Program hospodárskeho a sociálneho rozvoja (PHSR) pod názvom Petržalka 2029, ktorý donedávna mala možnosť pripomienkovať i široká verejnosť a ktorým chce samospráva najbližších 7 rokov zlepšovať život na zelenom sídlisku.

V neposlednom rade nebude chýbať ani predĺženie prenájmov viacerých nebytových priestorov po celom zelenom sídlisku. Celý program nájdete TU.

Ak vás zaujímajú veci verejné a chcete byť pri rozhodovaní o zelenom sídlisku, môžete tak urobiť osobne v DK Zrkadlový háj alebo ONLINE prostredníctvom živého vysielania priamo Z petržalskej obývačky, na našom oficiálnom YouTube kanáli či na www.ZASTUPITELSTVO.sk.

Taktiež platí, že k ľubovoľnej problematike sa môžete prihlásiť cez e-mail organizacne@petrzalka.sk a následne vyjadriť aj vy. Bod s názvom Vystúpenie verejnosti má pevný čas o 13:00.

Nech už si teda vyberiete ktorúkoľvek z možností, otvorená petržalská samospráva je tu vždy pre vás. ĎAKUJEME za váš záujem.

#petrzalkamaka

web od 2day